Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

Συνένοχοι ή κοιμισμένοι οι εισαγγελείς?

Που είναι οι θεματοφύλακες των νόμων και του Συντάγματος εισαγγελείς να καθίσουν στο σκαμνί τους εγκληματίες πολιτικούς του ΠΑΣΟΚ?
Παρακολουθήστε την ομολογία του Μ. Χρυσοχοϊδη ενός εκ των δραστών του εγκλήματος εσχάτης προδοσίας που διέπραξαν ο Γ. Παπανδρέου με την κωλοπαρέα του σε βάρος της χώρας και του λαού.....
Κι αυτός ο άνθρωπος που τόσο κυνικά ομολογεί το έγκλημα της εσχάτης προδοσίας φιλοδοξεί να γίνει αρχηγός του ΠΑΣΟΚ και γιατί όχι κάποια μέρα να μας κυβερνήσει.


- «Κάναμε ό,τι ήταν δυνατό για να υπονομεύσουμε την εικόνα της χώρας μας στις αγορές. Αφήσαμε την Ελλάδα και τους Έλληνες να συκοφαντούνται με αποτέλεσμα να έρθει η καταστροφή».
- «Έχουμε μεγάλη ευθύνη για την κατάσταση της οικονομίας. Έπρεπε να είχαμε αποφύγει το μνημόνιο, να εξασφαλίσουμε το γρήγορο δανεισμό της χώρας για να μην οδηγηθούμε σε αυτού του είδους τις εξελίξεις. Από την στιγμή που μπήκαμε στο μνημόνιο δε διαπραγματευτήκαμε σωστά και βέβαια αποδειχθήκαμε πλήρως ανίκανοι στην διαχείριση των υποχρεώσεων που είχαμε αναλάβει»
- Η κυβέρνηση Παπανδρέου απέτυχε και οι ηγέτες θα πρέπει να αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους. «Δεν πρέπει να ξαναγίνει τέτοιο κακό στη χώρα, όπως έγινε τα δύο τελευταία χρόνια».
(Μ. Χρυσοχοϊδης








3 σχόλια:

  1. Κοίτα Αντώνη, οι άνθρωποι πιστεύουν σωστά ότι ο κόσμος δεν θα αντιδράσει και γνωρίζουν ότι έχουν εξαγοράσει και τη δικαιοσύνη. Βγαίνουν λοιπόν και μας λένε ανερυθρίαστα ότι τα έκαναν μπάχαλο, γιατί ήταν άσχετοι και κλέφτες και χρησιμοποιούσαν παντού τους κολλητούς τους. Το ότι εμείς τους ακούμε και δεν τρέχουμε να μπλοκάρουμε το ΣΚΑΪ για να μην μπορεί να φύγει μέχρι να τις "φάει", δείχνει ότι ξέρουν τι κάνουν. Κι αυτό το υποκείμενο δεν αποκλείεται καθόλου να διεκδικήσει την αρχηγία της συμμορίας που λέγεται ΠΑΣΟΚ και, κάποια στιγμή, να γίνει πρωθυπουργός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @Swell, φοβάμαι πως έχεις δίκιο... βρίσκουν και τα κάνουν και αν συνεχίσουμε να τους χαζεύουμε θα τα ξανακάνουν με περισσότερη θρασύτητα σαν το χοντροπάγκαλο που θέλει να πιστέψουμε πως έφαγε σε ένα χρόνο πάνω από μισό εκατομμύριο ευρώ σε μπριζολάκια χοιρινά για να δικαιολογήσει αυτά που έκρυψε σε αδήλωτη offshore.

    ΑπάντησηΔιαγραφή