Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

Η Δημοκρατία μας δυστυχώς επτώχευσε!!!


Από το «Υπέρτατος Νόμος η σωτηρία της Πατρίδος» της Χούντας του  Παπαδόπουλου… φθάσαμε στο «Υπέρτατος Νόμος η σωτηρία του Ευρώ» της Χούντας Παπανδρέου – Σαμαρά με ολίγη από Παπούλια.
Πιο έντιμος ο Συνταγματάρχης Παπαδόπουλος παραδέχτηκε στο διάγγελμα του την εκτροπή από το Σύνταγμα επισημαίνοντας ότι: «Η εκτροπή αύτη ήτο επιβεβλημένη διά την σωτηρίαν της Πατρίδος. Δι’ αυτό επενέβη ο Στρατός. Διά να ανακόψη την πορείαν προς την καταστροφήν, ένα βήμα προ της αβύσσου»

Χθες βράδυ οι δύο πολιτικοί αρχηγοί του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου και της Ν.Δ Αντώνης Σαμαράς συναινούντος και του εντεταλμένου για την τήρησή του Συντάγματος Προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια αποφάσισαν την εκτροπή από το Σύνταγμα δια την σωτηρίαν του ευρώ.
Θα μπορούσαν αντιγράφοντας τον Παπαδόπουλο να ισχυριστούν ότι η Χούντα των πολιτικών επενέβη «δια να ανακόψη την πορείαν προς την καταστροφήν. Ένα βήμα προς της αβύσσου» και την έξοδο από την ευρωζώνη.
Προτίμησαν όμως να μην πουν τίποτα αφήνοντας το έργο δικαιολόγησης της εκτροπής στις δημοσκοπήσεις και τα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια.

Ας έχουν όμως υπόψη τους οι εκτραπέντες ότι τα πραξικοπήματα συνήθως τελειώνουν με δίκες, καταδίκες και κάποτε (αραιά και που) και με εκτελέσεις…

2 σχόλια:

  1. Κυβέρνηση "ξεπλύματος" του μαύρου συστήματος είναι αυτή που φτιάχνουν Αντώνη. Καλή "άσπρη και λαμπερή" εβδομάδα σου εύχομαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @Swell, τον αράπη κι αν τον πλένεις το σαπούνι σου χαλάς...
    Είναι άλλωστε τόσο κολοσσιαίες οι ευθύνες για την καταστροφή της κοινωνίας που δύσκολα θα μπορέσουν να κρυφτούν πίσω από τον (μικρόν το δέμας) τραπεζίτη οι Βοστωνέζοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή