Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

ΧΑΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΧΕΡΙ…

Είμαστε χαμένοι από χέρι γιατί…. έχουμε το πιο άχρηστο, ανάλγητο κι επικίνδυνο πολιτικό προσωπικό στην Ευρώπη που κρύβεται κι ανακοινώνει με ανακοινώσεις τα χαράτσια που επιβάλουν για να κάνουν τα κέφια και τα χατίρια των τοκογλύφων δανειστών μας…
Είμαστε χαμένοι από χέρι γιατί… ο Πρωθυπουργός της χώρας ενδιαφέρεται περισσότερο για τα μπάνια του και για ταξίδια αναψυχής στο εξωτερικό παρά για να κυβερνήσει.
Είμαστε χαμένοι από χέρι γιατί… ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών είναι ψεύτης, αλαζόνας, με άμετρη φιλοδοξία να μας κυβερνήσει που δεν ορωδεί στη λήψη μέτρων που εξουθενώνουν τα ελληνικά νοικοκυριά και σπρώχνουν στο περιθώριο εκατομμύρια πολίτες.
Είμαστε χαμένοι από χέρι γιατί…. έχουμε αρχηγό Αξιωματικής Αντιπολίτευσης που υπόσχεται να συνεχίσει στην ίδια κατεύθυνση τη φτωχοποίηση των πολιτών, «δεν αμφισβητούμε τους στόχους αλλά τα μέσα» είπε στη Θεσσαλονίκη.
Είμαστε χαμένοι από χέρι γιατί… έχουμε τους πιο καλοβολεμένους συνδικαλιστές που ‘χουν διακόψει κάθε επαφή με το κόσμο της δουλειάς και το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η διατήρηση της καρέκλας και  των παρεπόμενων αμοιβών και προνομίων.
Είμαστε χαμένοι από χέρι γιατί… έχουμε τους πιο αναξιόπιστους λειτουργούς της ενημέρωσης που μετέτρεψαν το λειτούργημα του δημοσιογράφου σε μέσο πλουτισμού και διαφθοράς.
Είμαστε χαμένοι από χέρι γιατί… η Δικαιοσύνη –το τελευταίο καταφύγιο των αδικημένων- είναι κατώτερη των περιστάσεων, εθελοτυφλεί συνειδητά παίζοντας το παιχνίδι της εκάστοτε κυβέρνησης, βγάζοντας παράνομες και καταχρηστικές τις απεργίες των εργαζομένων και Συνταγματικά επιτρεπτά τα μέτρα κοινωνικής αποσύνθεσης που ανακοινώνει κάθε τρεις και λίγο η Κυβέρνηση.
Είμαστε –τέλος- χαμένοι από χέρι γιατί.... ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας αποδεικνύεται επιλήσμων του όρκου του και δεν χρησιμοποιεί την παραίτηση -το έσχατο Συνταγματικό μέσο που έχει- για να απαλλάξει τη χώρα από αυτή την ξενόδουλη κυβέρνηση και να οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές ώστε να αποφανθεί  ο κυρίαρχος λαός για την τύχη του.

9 σχόλια:

  1. είμαστε χαμένοι επίσης από χέρι, γιατί ένα τεράστιο ποσοστό μας είναι εξαρτημένο από τους πολιτικούς και τις χάρες τους, πρόκειται για ένα ανομολόγητο καθεστώς συννενοχής...όλοι κάτι κλέβουμε, όλοι από κάτι οφελούμαστε, όλοι κάτι θα χάσουμε...αλλιώς δεν θα υπήρχε η ως άνω περιγραφόμενη αλαζονεία των υποτίθεται καταμερισμένων δημοκρατικά εξουσιών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είμαστε χαμένοι από χέρι Αντώνη (των ποιών 46;), γιατί όταν το χέρι μας βρίσκεται πάνω από την κάλπη να μη σου πω τι κάνει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. A, ξεχάστηκα προσπαθώντας να λύσω την εξίσωση του 46. Με γεια το νέο "φάρμακο"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ειμαστε χαμενοι απο χερι, γιατι αντι να τους σαβουρδισουμε στη θαλασσα καθομαστε και τους κοιταμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φίλε @ανώνυμε...
    δεν ξέρω ποιο ποσοστό είναι ή όχι εξαρτημένο απ' τους πολιτικούς πιστεύω όμως πως η διάχυση των ευθυνών στο σύνολο της κοινωνίας είναι εξαιρετικά ύποπτη κι αποσκοπεί να δικαιολογήσει τα ρεμάλια και τους μιζαδόρους της πολιτικής που πλιατσικολόγησαν για δεκαετίες και ρήμαξαν τη χώρα ώσπου την έφεραν στο +5 της χρεοκοπίας.
    Κι ας μην μας διαφεύγει ότι είναι τα ίδια ρεμάλια που θέλουν τώρα να μας σώσουν και βυθίζουν ακόμα πιο κάτω τη χώρα σε αναξιοπιστία και ανυποληψία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φίλε @Swell παντού υπάρχει ένας μύθος (έτσι και με το 46) και σ' ευχαριστώ για τις ευχές.
    Συμφωνώ με το σχόλιο σου επισημαίνοντας επιπλέον ότι το "την υπογραφή μας και κάτι άλλο πρέπει να προσέχουμε που τα βάζουμε" ισχύει πολύ περισσότερο και στο τι ρίχνουμε στην κάλπη ...την όποια κάλπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φίλε @αντώνη ποιος αλήθεια μπορεί να διαφωνήσει μαζί σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Είμαστε χαμένοι από χέρι και γιατί η Αριστερά έχει πάθει αγκύλωση και παραμένει ακίνητη με το όπλο παρά πόδα απ' την εποχή του μακαρίτη Ζαχαριαδη βλέποντας το τρένο της ιστορίας να φεύγει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Φίλε @Λύκε έχει κι Αριστερά τις ευθύνες της αλλά τι να κάνει κι αυτή στην Ελλάδα όταν το παγκόσμιο εργατικό κίνημα είναι σε τέτοια ύφεση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή